Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
EGY TŐRŐL FAKAD mind!!!
  2016-01-28 15:43:15, csütörtök
 
  Mellbevágó lista: ezt nem teszi ki a Fidesz az ablakba


Bódis András / 2016.01.27., szerda 13:48 /

Mellbevágó lista: ezt nem teszi ki a Fidesz az ablakba


A Fidesz fejeket ígért 2010-ben. Kedélyborzolás gyanánt felsorolnám az elmúlt három hónap ,,elszámoltatási" eseteit - melyek közül csak az egyik a tegnapi Hagyó-ítélet:

- 2016. január 26. Jogerősen felmentette a Fővárosi Ítélőtábla a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját.

- 2016. január 26. A vádiratban ,,belengetett" húsz helyett két év - felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélték Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettest a BKV-ügyben (első fokon). A másodrendű vádlott Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor extanácsadóját felmentették, s ugyancsak felmentették a botrányos végkielégítéséről elhíresült Szalainé Szilágyi Eleonórát.

- 2016. január 12. Bűncselekmény hiányában felmentette Schwartz Bélát, Ajka szocialista polgármesterét a Veszprémi Törvényszék a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és zsarolás bűntettében ellene emelt vádak alól.

- 2015. december 29. Kulcsár Attila volt brókert hat év hat hónap börtönre és 230 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte sikkasztás és más bűncselekmények miatt első fokon a Fővárosi Törvényszék. A per legbefolyásosabb szereplőit - Rejtő E. Tibort, a K&H Bank egykori elnök-vezérigazgatóját, Forró Tamás vállalkozót, újságírót, Kelemen László ügyvédet, illetve Dunai Györgyöt, a Betonút Zrt. urát - azonban felmentették.

- 2015. december 16. A bíróság nem jogerős végzésével feloldotta Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese vagyonának zár alá vételét és megszüntette vele szemben a lakhelyelhagyási tilalmat is.

- 2015. november 25. Bűncselekmény hiányában felmentette a volt moszkvai nagykövetet és hat társát a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet eladásával kapcsolatban hűtlen kezelés, valamint bűnpártolás és okirat-hamisítás miatt emelt vádak alól a Budapest Környéki Törvényszék.

- 2015. november 19. Másodfokú, de nem jogerős döntésében felfüggesztett börtönre ítélte Juhász Ferenc volt szocialista honvédelmi minisztert és Fapál Lászlót, a tárca egykori közigazgatási államtitkárát egy 2006-os ingatlanüggyel kapcsolatos hűtlen kezelés miatt a Fővárosi Törvényszék.

- 2015. november 9. Felmentette az FKF Zrt. volt vezérigazgatóját, Bielek Pétert a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének vádja alól hétfőn első fokon a Fővárosi Törvényszék.

- 2015. október 29. Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt és egyik vádlott-társát a legenyhébb szankcióban, megrovásban részesítette (első fokon) a 2006 őszi eseményekkel összefüggésben mulasztással elkövetett katonai bűncselekmények miatt a Fővárosi Törvényszék. Tizenkét további megvádolt rendőrtiszt, köztük Bene László volt országos főkapitány esetében a bíróság megszüntette az eljárást.

Az iménti bejegyzésemben már utaltam arra, hogy mindezt nem lehet a ,,még mindig komcsi" bíróságokra kenni. A fenti kudarcokhoz sajnos a nyomozást végző rendőri és ügyészi szerveknek sokkal több közük van, mint a törvényszéki népeknek. Az alábbi két - nem rövid - kérdéscsokorral bizonyítom is rögtön a vádhatóság felelősségét:

1. Hogyan lehetséges, hogy a brókerbotrányban még tanúként sem hallgatták ki Puch Lászlót, miközben Kulcsár Attila állította: az MSZP volt pénztárnoka is tagja volt annak a baráti körnek, amely ,,részünkre különböző állami megrendeléseket biztosított"? Hogyan lehetséges, hogy a 2006-2010-es ciklus honvédelmi elitjét érintő tábornokperben még tanúként sem hallgatták ki Puch Lászlót? Pedig a nyomozás során az egyik szereplő jegyzőkönyvbe mondta: voltak kötelezettségeik az MSZP-központ felé, ami természetesen ,,meg lett beszélve" a kincstárnokkal. Hogyan lehetséges, hogy a Hagyó-ügyben még tanúként sem hallgatták ki Puch Lászlót? Annak ellenére sem, hogy a közlekedési cég az ügyészség szerint szükségtelen megrendelésekkel látta el azt a Media Magnet Médiaügynökséget, amely - miként az egyik vádlott fogalmazott - strómanokon keresztül Puch Lászlóé, ,,és a pártfinanszírozás ezen a cégen keresztül történt".

2. Hogyan lehetséges, hogy miközben néhány MSZP-közeli történet még csak meg-megjelent a BKV-vádiratban, addig a nyomozás során felfeslő SZDSZ-es szálak teljesen kimaradtak a per alapdokumentumából (és még a volt főpolgármesterhez kötődő tanácsadót, Mesterházy Ernőt is felmentették)? Hogyan lehetséges, hogy Demszkyt még tanúként sem hallgatták ki? Annak ellenére sem, hogy Antal Attila volt BKV-vezér jegyzőkönyvbe mondta: ,,a városháza irányából érkező kérések közé tartozott, hogy kössek szerződést az autóbuszokban felhasználható Kowax-üzemanyagadalék beszerzéséről". A volt vezérigazgató hozzátette: ,,személyesen Demszky Gábor hívott fel azzal, hogy az ő meggyőződése szerint a Kowax egy kitűnő adalékanyag". Emellett két vallomás említette, hogy a főpolgármester maga ajánlotta be Antal Attiláéknak a politikai kampányait bonyolító Sawyer Miller Groupot. Több vádlott is állította továbbá, hogy a BKV-nak reklámfelület-értékesítést végző Promix Zrt.-t a közlekedési vállalat szabad demokrata igazgatósági elnöke, Tóthfalusi György futtatta - csakúgy, mint a társaság Hungária körúti ingatlanrészére pályázó Welt-Stadt Immobilien Kft.-t.

Ha jóhiszemű vagyok, mindezek alapján teljesen alkalmatlannak tűnik a magyar igazságszolgáltatás arra, hogy a nagypolitikai kontextusban is értelmezhető, többszereplős gazdasági bűnügyeket kinyomozza, normális vádiratot fogalmazzon belőlük, és ezek után elrettentő ítéleteket hozzon. Ha nem vagyok jóhiszemű, akkor még ennél is sokkal súlyosabb a helyzet. Fogalmazzak egyértelműbben? Három dologról lehet szó:

1) Szakmai értelemben harmatgyenge a rendőrség-ügyészég-bíróság tengely;

2) eleve koncepciós eljárások indultak;

3) menet közben kiegyeztek a hatóságok a megvádolt baloldali szereplőkkel.

Más lehetőség nincs. És mindhárom tragikus, sőt: veszélyt jelent az országra. Még súlyosabbá teszi a valóságot, hogy a korábban előzetes letartóztatásba helyezett, de végül jogerősen felmentett vádlottak kártalanítási pert is indíthatnak a magyar állam ellen - előfordulhat tehát, hogy végül többet veszítünk ezen az elszámoltatósdin, mint amennyit anyagilag nyerünk.

Ideje lenne, hogy szégyellje már magát valaki!


http://valasz.hu/publi/mellbevago-lista-ezt-nem-teszi-ki-a-fidesz-az-ablakba-1170 21
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vezérigazgatóját, médiaügynökséget, börtönbüntetésre, kötelezettségeik, brókerbotrányban, megrendelésekkel, lakhelyelhagyási, legbefolyásosabb, elszámoltatósdin, vagyonelkobzásra, kérdéscsokorral, megrendeléseket, ingatlanrészére, elnökhelyettese, bűncselekmények, letartóztatásba, üzemanyagadalék, elszámoltatási, főpolgármester, kincstárnokkal, felfüggesztett, extanácsadóját, tábornokperben, egyértelműbben, ingatlanüggyel, polgármesterét, összefüggésben, kedélyborzolás, felhasználható, alkalmatlannak, bejegyzésemben, jegyzőkönyvbe, bűncselekmény, autóbuszokban, államtitkárát, természetesen, elmúlt három, tegnapi Hagyó-ítélet, vádiratban „, másodrendű vádlott, botrányos végkielégítéséről, jelentős vagyoni, lakhelyelhagyási tilalmat, volt moszkvai, moszkvai magyar, tárca egykori, 2006-os ingatlanüggyel, különösen nagy, legenyhébb szankcióban, 2006 őszi, bíróság megszüntette, iménti bejegyzésemben, TŐRŐL FAKAD, Bódis András, Fővárosi Ítélőtábla, Kovács Lajost, Hagyó Miklós, Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor, Szalainé Szilágyi Eleonórát, Schwartz Bélát, Veszprémi Törvényszék, Kulcsár Attila, Fővárosi Törvényszék, Rejtő, Forró Tamás, Kelemen László, Dunai Györgyöt, Betonút Zrt, Simon Gábor, Budapest Környéki Törvényszék, Juhász Ferenc, Fapál Lászlót, Bielek Pétert, Gergényi Péter, Bene László, Puch Lászlót, Media Magnet Médiaügynökséget, Puch Lászlóé, Antal Attila, Antal Attiláéknak, Sawyer Miller Groupot, Promix Zrt, Tóthfalusi György, Welt-Stadt Immobilien Kft,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Két ember becsülete  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Gizike bar...  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  próbáljuk ki az őszinteséget  Április 22. a Föld napja,  Föld napja április 22  Két tekintet van  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Életművészet  Az embernek a társa: hiányzik.  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Alvó cica  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Szép estét kedves látogatóimna...  A keserű igazság  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Rögtön puha Mézes Krémes  Alakot vált...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Gábor Dénes gondolata  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Beney Zsuzsa - Álom  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  György napra  Volt egy...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Semmit ne higgy el  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Vannak arcok  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Ma  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Mosolyogtál már ma? 
Bejegyzés Címkék
elmúlt három, tegnapi Hagyó-ítélet, vádiratban &#8222, másodrendű vádlott, botrányos végkielégítéséről, jelentős vagyoni, lakhelyelhagyási tilalmat, volt moszkvai, moszkvai magyar, tárca egykori, 2006-os ingatlanüggyel, különösen nagy, legenyhébb szankcióban, 2006 őszi, bíróság megszüntette, iménti bejegyzésemben, fenti kudarcokhoz, nyomozást végző, törvényszéki népeknek, vádhatóság felelősségét, baráti körnek, nyomozás során, egyik szereplő, ügyészség szerint, egyik vádlott, pártfinanszírozás ezen, cégen keresztül, volt főpolgármesterhez, városháza irányából, autóbuszokban felhasználható, volt vezérigazgató, kitűnő adalékanyag&#8221, főpolgármester maga, politikai kampányait, közlekedési vállalat, társaság Hungária, nagypolitikai kontextusban, megvádolt baloldali, korábban előzetes, magyar állam, vezérigazgatóját, médiaügynökséget, börtönbüntetésre, kötelezettségeik, brókerbotrányban, megrendelésekkel, lakhelyelhagyási, legbefolyásosabb, elszámoltatósdin, vagyonelkobzásra, kérdéscsokorral, megrendeléseket, ingatlanrészére, elnökhelyettese, bűncselekmények, letartóztatásba, üzemanyagadalék, elszámoltatási, főpolgármester, kincstárnokkal, felfüggesztett, extanácsadóját, tábornokperben, egyértelműbben, ingatlanüggyel, polgármesterét, összefüggésben, kedélyborzolás, felhasználható, alkalmatlannak, bejegyzésemben, jegyzőkönyvbe, bűncselekmény, autóbuszokban, államtitkárát, természetesen, közigazgatási, nagypolitikai, többszereplős, vezérigazgató, kártalanítási, beszerzéséről, reklámfelület, felmentették, törvényszéki, értelmezhető, felelősségét, kontextusban, igazgatósági, részesítette, kereskedelmi, megszüntette, előfordulhat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.